3/2/2018: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ – ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αντιφασιστική – Αντιεθνικιστική μηχανοκίνητη πορεία από 70-80 συντρόφους/-ισσες πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 3/2, με τρικάκια και κρέμασμα πανό σε κεντρικά σημεία.

Η πορεία κινήθηκε για 2 ώρες στις γειτονιές του Βύρωνα, της Καισαριανής, των Ιλισίων, του Ζωγράφου και του Παγκρατίου.

Ανάρτηση πανό στην πλατεία Ταπητουργείου (Βύρωνας, σημείο εκκίνησης και τερματισμού), στην Καισαριανή (λ. Εθνικής Αντιστάσεως, έξω απ΄τη Νήαρ Ηστ), στα Α. Ιλίσια επί της λεωφόρου Ούλωφ Πάλμε έξω από το κεντρικό κτήριο της ΦΕΠΑ (φοιτητικές εστίες ΕΚΠΑ εντός της Παν/πολης), στου Ζωγράφου στη συμβολή των λεωφόρων Ο.Πάλμε & Αλ.Παπάγου (συνέχεια της λ. Γ. Παπανδρέου) και στο Παγκράτι στην πλατεία Πλαστήρα (οδός Ερατοσθένους) με ενδιάμεσες κατα τόπους στάσεις. Επίσης,πραγματοποιήθηκαν ενδιάμεσες στάσεις στη ΦΕΠΑ με παρέμβαση στον προαύλιο χώρο και το κεντρικό της κτήριο, λόγω της πρόσφατης φασιστικής επίθεσης σε φοιτήτρια που διαμένει στις εστίες του ΕΚΠΑ και στο Παγκράτι έξω απο το άλσος (επι της οδού Ευτυχίδου), όπου απέναντι ακριβώς στην πλατεία Παγκρατίου είχε στηθεί πάγκος με εθνικιστικό-πατριδολαγνικές σημαίες και κασκόλ. Η μοτοπορεία καθ’όλη της τη διάρκεια είχε εντονο παλμό και απέσπασε έντονα χειροκροτήματα και επευφημίες από τους κατοίκους στα στενά, στα πάρκα, στις πλατείες και τους κεντρικούς δρόμους των γειτονιών. Έτσι, το μήνυμα σε οποιονδήποτε επιδιώκει να χύσει το φασιστικό – εθνικιστικό – ρατσιστικό του δηλητήριο δόθηκε
σαφέστατα και είναι ένα. Σε αυτές τις γειτονιές δεν είχε, δεν έχει και δεν πρόκειται ποτέ να έχει χώρο.

ANTIFA ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ….OΔΟΦΡΑΓΜΑ ΑΝΤΙΦΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ…ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕ ΧΩΡΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ…ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΔΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ….ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

Αντιφασίστες/στριες από τα ανατολικά της Αθήνας
Σύντροφοι/-ισσες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *